Kunstgras kopen en leggen? Wij zijn dé specialist!

Klantenservice


Klik op een vraag om het antwoord te tonen.

Elke 10 cm zitten er gaten in het kunstgras, waardoor al het regenwater wordt afgevoerd. Het is erg belangrijk dat de ondergrond, waarop het kunstgras ligt, egaal is en op een zandbed wordt geplaatst. Hierdoor zal het regenwater nog beter en sneller weglopen.

Het kunstgras wordt geleverd op 2 en 4 meter brede rollen. De lengte van een rol is 25 meter. U bestel hetgeen dat u nodig heeft. Bijvoorbeeld 2 of 4 meter breed bij 4 meter lang.

Heeft u een tuin van 6 meter breed, dan besteld u een stuk van 2 meter breed en 4 meter breed bij hetgeen dat nodig is.

Heeft u een tuin van 3,6 meter breed, dan besteld u 4 meter breed bij hetgeen dat u nodig heeft. U heeft dan een reststuk van 0,40 cm breed.

U kunt het kunstgras in elke gewenste vrom snijden. Wij vertellen u er graag meer over als u dat wenst.

Wij adviseren om opsluitbanden aan alle randen van een pad of terras aan te leggen. De banden zorgen voor een stevige begrenzing, waardoor het kunstgras wordt opgesloten. Hierdoor wordt voorkomen dat het kunstgras niet wegloopt of wegzakt naar de kanten.

Door onze leginstructie te handhaven en video's te bekijken, kunt u zelf het kunstgras leggen. U kunt ons altijd om advies vragen of een deel va nde werkzaamheden zelf doen en het aanleggen door ons.

Wij geven 10 jaar garantie op abnormale slijtage en verkleuring op het kunstgras en alle benodigheden.

U kunt bij ons online de betaling doen d.m.v. Ideal of overboeking. U kunt ook contant aan de chauffeur betalen. Wij hebben geen mobiele pin.

Wij leveren het kunstgras doorgaans binnen 5 werkdagen bij u op locatie. Neem voor een spoed bestelling contact met ons op.

Wenst u een offerte op maat? Stuur een naar info@kunstgras-winkel.nl. Geef uw maten op, stuur eventueel foto's van uw bestaande situatie en wij maken een voorstel naar uw wensen.

Wij adviseren om naar onze showtuin te komen in de Waarderpolder van Haarlem. Daar kunt u het kunstgras zien en voelen in grote stukken. Wenst u liever stalen thuis, dan versturen wij deze binnen 5 werkdagen.

Wij rekenen € 42,50 per bezorging in heel Nederland en België.

Op onze website kunt u alle prijzen van het kunstgras per M2 vinden. Daarnaast vindt u bij benodigdheden alle prijzen wat u nodig heeft bij het aanleggen van kunstgras en bij kunstgras prijzen de kosten voor het aanleggen van kunstgras.

Het is geen enkel probleem wanneer een huisdier zijn behoefte doet op kunstgras. Verwijder de ontlasting en na een regenbui is alles weer weggespoelt.

Ja, er kan op het kunstgras mos en onkruid groeien. U kunt dit verwijderen door Biomos over het gedeelte te spuiten waar dit groeit en een dag later wegvegen met een harde bezem.

Nee, kunstgras kan niet branden, maar smelt weg. Een BBQ oid is niet verstandig om op het kunstgras te plaatsen. Eventueel ontstane brandplekken kunt u met een staalborstel verwijderen. Mocht u nog een resstuk over hebben, dan kunt u dit erin snijden en verlijmen.

Nee, wanneer er mollen in de tuin zijn, adviseren wij om mollendoek rondom het gazon on te graven tot 70cm. Hierdoor zullen er geen mollen onder het kunstgras komen en geen bulten onder het kunstgras ontstaan.

Nee, kunstgras is UV bestendig. Wij geven 10 jaar garantie op het kunstgras. Wilt u een aantal jaren het kunstgrasveld vergroten, dan is het mogelijk dat de garen uit een andere badge komt en dat hier wel enig kleurverschil inzit. Vraag naar de mogelijkheden hiervoor bij onze klantenservice.

Als u een looppad heeft, naar bijvoorbeeld de schuur, of wordt het kunstgras intensief bespeeld, dan adviseren wij om het kunstgras altijd met een harde bezem op te borstelen.

Het is geen enkel probleem om een zwembad op het kunstgras te plaatsen. Leg voor de zekerheid een deken op het kunstgras en zet daarop het zwembad. Het water werkt namelijk als een vergrootglas, waardoor het kunstgras kan smelten.


Haalt u het zwembad weg, dan veegt u met een harde bezem de garen weer rechtovereind.